26.8.2020. 8:39
0
Šta je to Koeman rekao Messiju na sastanku što je Argentinca naljutilo i nakon čega je odlučio da ide iz Barcelone
I dalje bruji cijeli fudbalski svijet nakon odluke Lionela Messija da napusti špansku Barcelonu, klub u kojem je igrao 20 godina, ako u obzir uzmemo i njegove početke u Blaugrani.

Piše: Haris Ahbabović

Najbolji fudbaler Barcelone i jedan od najvećih fudbalera ikada na ovaj se potez odlučio nakon nove blamaže Barcelone u Ligi prvaka, te nakon veoma slabe sezone Katalonaca.

Ronald Koeman je izabran za novog trenera Barcelone prije samo nekoliko dana, te je odmah imao sastanak sa Lionelom Messijem. Argentinac mu je tada rekao da je bliži da ode sa Nou Campa, nego da ostane u Kataloniji.

Ipak, Marca danas piše da je zbog jedne stvari koju je Koeman rekao Messiju Argentinac odlučio da napusti Barcelonu.

Navodno, kako saznaje Deportes Cuatro, a prenosi Marca, Koeman je Messiju rekao sljedeće:

"Gotovo je sa privilegijama koje si imao u ovom timu. Sada se stvari moraju podrediti kolektivu. Neću biti previše fleksibilan, moraš jednostavno samo da misliš o timu, o kolektivu", rekao je navodno Holanđanin Messiju.

Osim toga, Messija je naljutila i odluka Koemana i uprave Blaugrane da se riješe nekih fudbalera, a prije svega se misli na Messijevog dobrog prijatelja i saigrača u napadu, Luisa Suareza.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.