26.8.2020. 22:48
1
Sabrina Buljubašić u ime FK Sarajevo poručila: Pokradeni smo
Sabrina Buljubašić, direktorica Sarajeva uputila je poruku nakon utakmice u kojoj je iznijela jasan stav u vezi sa poništenim golom.

Iz tog razloga Sarajevo u znak protesta nije željelo poslati predstavnike na press konferenciju.

"Danas smo igrali meč u Brestu, druga runda kvalifikacija. Izgubili smo 2:1, ali smo odlučili da na press ne pošaljemo na press konferenciju našeg igrača i trenera, jer želimo da pošaljemo jaku sliku u svijet. Danas se dogodilo nešto što nisam vidjela u fudbalu za čitav život. Ovo bi trebao biti gol, a ne ofsajd. Nikada nisam vidjela slične greške i mi smo definitivno pokradeni",  rekla je Sabrina Buljubašić.





(Lejla Trle) 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.