4.9.2020. 23:03
0
Šta je Roberto Mancini rekao nakon utakmice sa BiH
Večeras je počela Liga nacija i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Piše: Haris Ahbabović

Naš nacionalni tim večeras je u Firenzi igrao protiv selekcije Italije, a na kraju je utakmica okončana bez pobjednika, 1:1.

Povela je naša reprezentacija preko kapitena i najboljeg stijelca u historiji bh. tima, Edina Džeke, koji je gol Talijana pogodio u 57. minuti.

Izjednačenje je stiglo deset minuta kasnije kada je Stefano Sensi matirao Ibrahima Šehića.

Nakon utakmice se oglasio selektor Italije, Roberto Mancini, koji je rekao:

"Pokušavali smo postići novi gol, ali nismo uspjeli, tako da - žao nam je. Ova utakmica je jako mnogo ličila na onu iz Torina od prošle godine. Zašto nije igrao Giorgio Chiellini? Nismo ništa htjeli riskirati sa njim tako da je bio na poštedi za svaki slučaj", rekao je Mancini.

Narednu utakmicu Talijani igraju protiv selekcije Nizozemske.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.