20.9.2020. 11:36
0
Susret starih rivala na Tušnju: Sarajevo gostuje Slobodi
U jedinoj utakmici nedjeljnog programa osmog kola Premijer lige BiH danas od 18 sati sastaju se FK Sloboda i FK Sarajevo.

Susret starih rivala igrat će se na Tušnju i bit će to prilika da Sarajevo nastavi niz pobjeda (nadaju se četvrtoj uzastopno), ali i da prvom pratiocu Željezničaru ode na plus pet nakon što je prethodno tim sa Grbavice neočekivano, upravo na Grbavici, poražen od Krupe (0:1).

Bordo tim igra sve bolje kako prvenstvo odmiče, ali Tušanj je oduvijek bio mjesto gdje su i najbolji teško ostvarivali pobjede, bez obzira na sve faktore. Uz to, Sloboda je također u sjajnoj formi, pa je na prethodna dva meča upisala šest bodova i postigla čak šest pogodaka.

Zbog blažih povreda gosti će biti oslabljeni neigranjem prvog golmana Vladana Kovačevića, defanzivca Hrvoja Miličevića i krilnog igrača Ivana Jukića.


(Patria)

Sport
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.