30.9.2020. 12:46
0
Thiago Alcantara pozitivan na koronavirus
- Španski nogometni reprezentativac Thiago Alcantara (29) pozitivan je na koronavirus, objavio je engleski nogometni velikan Liverpool u čije je redove Španac preselio ovoga rujna iz Bayerna.

Španjolski veznjak je pokazao manje simptome, ali je dobrog zdravlja, poručili su iz kluba.

"Slijedili smo sve protokole. Thiago je trenutno u samoizolaciji i nadam se da će se uskoro vratiti", kazao je klupski doktor dr. Jim Moxon, dodavši: "Izbor je svakog pojedinca hoće li javno otkriti ishod testa covid-19."

Otkako je stigao na Anfield iz Bayerna za 30 milijuna eura, Alcantara je upisao sam jedan nastup, u pobjedi protiv Chelseaja 20. septembra. Nakon toga je propustio utakmice protiv Lincolna u Liga klupu, te Arsenala u nacionalnom prvenstvu, prenosi Hina.


(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.