30.9.2020. 14:38
0
Italijanska ministarka: Preostaje samo da prekinemo Seriju A
Zamjenica italijanskog ministra zdravlja Sandra Zampa izjavila je da bi fudbalska Serija A trebalo da se prekine zbog pojave zaraženih korona virusom.

Italijansko ministarstvo zdravlja radikalnu mjeru predložilo je nakon što su današnja ponovoljena testiranja potvrdila prisustvo korona virusa kod 14 članova Đenove, od čega je 11 fudbalera.

"Kada smo donosili potokole, jasno je naglašeno da ukoliko broj pozitivnih na korona virus bude veliki, prvenstvo mora biti obustavljeno. Sa toliko zabilježenih slučajeva preostaje samo da prekinemo prvenstvo. Zaraženi ne mogu da igraju, ali mogu da zaraze druge", izjavila Zampa, gostujući na radio stanici "Capital".


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.