7.10.2020. 10:48
0
Mo Salah spasio beskućnika od grupe mladića koji su ga vrijeđali, a onda mu dao 100 funti
Zvijezda Liverpoola, Mohamed Salah, zaustavio je verbalnu torturu grupe mladića koji su na benzinskoj pumpi vrijeđali jednog prosjaka.

Piše: Haris Ahbabović

Incident se dogodio neposredno nakon utakmice Liverpoola i Arsenala u Premier ligi, a kada je Salah dovezao svog Bentleyja na benzinsku pumpu, vidio je kako grupa mladića maltretira prosjaka.

On im je potom prišao i rekao kako se "oni sutra mogu naći u istoj situaciji", te je grupa mladića napustila mjesto događaja. Salah je potom prišao beskućniku i dao mu 100 funti.

David Craig, koji je beskućnik već šest godina, nazvao je Salaha "istinskim herojem".

"Mo je bio sjajan baš kao što je sjajan i na terenu. Čuo je šta mi govore, a onda se okrenuo i rekao im kako to oni mogu da budu za par godina, umjesto mene. Dao mi je poslije 100 funti. Kakva legenda", rekao je Craig.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.