7.10.2020. 12:57
1
Nema karata za utakmicu BiH - Sjeverna Irska u prodaji, ali ih zato za 150 KM možete kupiti na OLX-u
NSBiH štampao je 1.800 ulaznica za utakmicu polufinala baraža za Euro 2020 između BiH i Sjeverne Irske, a od kojih je, navodno, većina distribuirana navijačkim skupinama.

Piše: Haris Ahbabović

Međutim, neke od ulaznica su se već našle na tržištu. Na OLX-u cijene za ulaznice za istočnu tribinu iznose 150 KM.

“Prodajem karte za kvalifikacionu utakmicu između BiH i Sjeverne Irske koja će se odigrati 8.10. na stadionu Grbavica u Sarajevu, tribina Istok C3. Cijena fiksno 150KM po karti, ne radim rezervacije, ne šaljem brzom poštom i autobusom niti radim zamjene. Isključivo lično preuzimanje po dogovoru. Kontakt preko privatne poruke” napisao je anonimni prodavac.

Također, NSBiH je odbio brojne novinarske ekipe za ovu utakmicu pod izgovorom popunjenosti kapaciteta stadiona Grbavica.

Podsjećanja radi, utakmica BiH – Sjeverna Irska igra se sutra sa početkom u 20 sati i 45 minuta. TV Nova BH će u direktnom prenosu prenositi ovu utakmicu.

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.