9.10.2020. 8:09
1
Selektoru istekao ugovor, ko će voditi Zmajeve u narednim susretima?
Regularni dio susreta, kao i produžeci završeni su neriješenim rezultatom 1:1, da bi se u penalima bolje snašli gosti te rezultatom 4:3 ostvarili plasman dalje.

Pitanje koje se nameće jeste ko će voditi Zmajeve u narednim utakmicama s obzirom da je Dušan Bajević ugovorom vezan do kraja baraža za EURO.

Zmajeve u narednim danima očekuju susreti sa Poljskom i Nizozemskom u Ligi nacija, te se očekuje da će Bajević voditi sa klupe navedene utakmice, ali da li će ostati selektor Bosne i Hercegovine i naredne godine, ostaje da se vidi.

Podsjetimo, Bajević je na kormilo reprezentacije BiH stigao u decembru 2019. godine i trebao je Zmajeve voditi u utakmici/utakmicama baraža za EURO protiv Sjeverne Irske u polufinalu, a onda i protiv pobjednika duela Slovačka-Irska u finalu. 

Budući da su se utakmice baraža trebale odigrati u martu ove godine, zbog pandemije koronavirusa iste su pomjerene za oktobar, pa je i ugovor Dušana Bajevića produžen do kraja baraža. 

Dušan Bajević bi vjerovatno ostao selektor BiH da je Zmajeve uspio odvesti na EURO, a pošto se to nije dogodilo, ostaje nam da vidimo da li će i narednu godinu dočekati na klupi reprezentacije., prenosi S1.


(Admir Oručević)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.