11.10.2020. 20:21
0
Pjanić: Ovo je dobar bod
Fudbalska reprezentacija BiH večeras je odigrala meč bez golova protiv Holandije.

Zmajevi su uspjeli da na Bilinom polju osvoje bod protiv favorizovane Holandije što je sigurno odličan rezultat.

Nakon meča Miralem Pjanić govorio je o ovoj utakmici, ali i narednoj protiv Poljske za Nova BH.

"Na zagrijavanju sam govorio momcima da idemo dalje i zaboravimo šta je bilo. Danas je bila važna utakmica protiv dobrog protivnika. Odigrali smo dobar meč i imali prilika, ovo je dobar bod, ali idemo dalje i vidjet ćemo šta će biti u Poljskoj".

"Oni su pred kraj bili opasni, igrali su te duge lopte, ali svi su se borili i bacali da uzmemo bod. Imali smo i mi prilike i da smo odigrali bolje kontre možda smo mogli do gola".

"Došao sam dvije sedmice kasnije u Barcelonu jer sam imao virus i sam sam trenirao desetak dana. Prvenstvo je počelo i ništa, ulazim u formu i bila mi je bitna ova minutaža. Sve ide kako treba, u Barceloni je sve super i rezultat su dobri. Duga je sezona i biće dosta utakmica, spreman sam i kad se vratim bit će sigurno bolja minutaža".

"Poljska je dobra reprezentacija i vidjelo se ovdje kada smo igrali. Čeka nas težak meč, ali ćemo pokušati i tamo uzeti bodove".

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.