17.10.2020. 19:15
0
Osim nakon pobjede na Otoci: Na ovakvom terenu niko nije lagan protivnik
Nakon pobjede nad Olimpikom na Otoci, trener Željezničara Amar Osim je svakako mogao biti zadovoljan konačnim rezultatom (0:3).
No, u izjavi poslije susreta se požalio na teren.

“Na ovakvom terenu nije nijedna ekipa lagan protivnik. Ne kažem ni da je Olimpiku odgovarao jer i oni samo igraju utakmice ovdje, tako da ovakav teren ne valja nikome. Na njemu se mora drugačije igrati, ovo je nogomet na koji nismo navikli i morali smo raditi stvari koje inače ne radimo”, kazao je Osim i nastavio:

“Nismo smjeli primiti jeftin gol, to smo uspjeli i učiniti, a vjerovali smo da zbog veće individualne kvalitete možemo dati gol. Na kraju smo to uradili, najvažnija su tri boda jer ljepotu nismo mogli ganjati na ovom terenu”.

Naglasio je kako tek sad njegovu ekipu očekuju teški dueli.

“Dobili smo danas nekih kartona malo bezveze, ali Bože moj, mora se uvijek nešto žrtvovati za pobjedu. Ostvarili smo cilj, a sad se spremamo za duel Kupa BiH i onda nas očekuje ludilo”, konstatovao je Osim.
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.