28.10.2020. 23:03
0
Barcelona u Torinu savladala Juventus
Bh. reprezentativac Miralem Pjanić s Barcelonom je u derbiju drugog kola grupe "G" Lige prvaka slavio u Torinu protiv svog doskorašnjeg kluba Juventusa s 0:2.

Gosti su poveli u 14. minuti. Lionel Messi je asistirao Ousmane Dembeleu, koji je fantastičnim golom pogodio za 0:1.

Autor drugog gola za Barcelonu bio je Mesi s bijele tačke u 91. minuti.

Barcelona je danas bila znatno bolji protivnik, imala je pet ili šest odličnih šansi, te je na kraju zasluženo odnijela puni plijen iz Torina.

Domaćinu, koji je večeras nastupio bez svog najboljeg igrača Cristiano Ronalda su interesantno poništena tri gola, sva tri puta zbog ofsajda u kojem se našao Alvaro Morata.

Pjanić se našao u startnoj postavi Barcelone i na terenu proveo cijeli meč.

Barceloni je ovo bila druga pobjeda, nakon što je u prvom kolu savladala Ferencvaroš s 5:1.

Juventus je pak upisao prvi poraz.

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.