12.11.2020. 23:24
0
Velika drama u Beogradu, penali odlučili putnika na Evropsko prvenstvo!
Reprezentacija Srbije nije se uspjela plasirati na Evropsko prvenstvo, nakon što je večeras u Beogradu nakon penala poražena od Škotske.

Regularni dio susreta završen je rezultatom 1:1.

Škoti su prvi zaprijetili preko Džona Mekgina (John McGinn) u 32. minuti, ali je dobro reagirao Predrag Rajković.

Srbija nije napravila ništa u prvom poluvremenu, a gosti i u nastavak susreta ulaze bolje. Endru Robertson (Andrew) je u 51. minuti raspalio po lopti, koja je otišla preko prečke.

A onda minut kasnije vodstvo za Škote. Lijepu akciju golom je krunisao Rajan Kristi (Ryan Christie).

Srbija se mučila, nije uspjevala da pronađe put do gola gostiju i kada se činilo da će Škoti slaviti, Luka Jović u 90. minuti ostaje sam i pogađa nakon kornera glavom za 1:1 i produžetke.

Kako tamo nije bilo golova, pobjednika su odlučili penali.

Tu su uspješniji bili Škoti s 4:5.


 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.