20.11.2020. 12:10
1
Fudbal piše lijepe životne priče: Sadio Mane u Gvineji Bisau sreo svog druga iz djetinstva i onda ga pozvao da dođe u Liverpool
Senegal je igrao utakmicu protiv Gvineje Bisau, a jedna zanimljiva stvar se dogodila nakon ovog fudbalskog meča.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, policajac Solo, koji sada živi i radi u Gvineji Bisau, sreo je Sadija Manea, sa kojim je odrastao u jednom selu u Senegalu i zajedno igrao fudbal.

Solo mu je pokazao fotografiju iz njihovih dječačkih dana. Mane je potom od Sola zatražio broj telefona, te mu je obećao da će ga pozvati da dođe na jednu utakmicu na Anfield kada njegov Liverpool bude igrao.

Fudbal piše lijepe životne priče.

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.