26.11.2020. 21:45
0
Remi Milana i Lillea u Francuskoj
Fudbaleri Milana večeras su remizirali u gostime protiv Lillea (1:1) u meču 4. kola grupne faze Evropske lige.
Rossoneri su u Francusku stigli bez Zlatana Ibrahimovića koji se povrijedio za vikend protiv Napolija i to se večeras itekako osjetilo. Milan se pokušao osvetiti za poraz u prošlom kolu, ali su na kraju osvojili samo bod.

U prvom poluvremenu ove utakmice nismo vidjeli golove, ali već u nastavku u prvom napadu Milan je uspio da povede sa 1:0.

Rebić je bio asistent, a lopta je došla do Castilleja koji je bez većih problema uspio da pogodi mrežu Lillea. No, francuski klub uspio je da uzvrati dvadeset minuta kasnije.

David je odlično uposlio Bambu koji je pogodio za 1:1 što je bio konačan rezultat ove utakmice. Bh. reprezentativac Rade Krunić u igru je ušao u 77. minuti.
 
MilanLille
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.