1.12.2020. 21:48
0
Španski mediji odmah kritizirali Real: Ovo je katastrofa
Nakon poraza Reala u Ukrajini od Šahtara (2:0), mediji u Španiji su bijesni na igrače i posebno trenera Zinedina Zidana (Zinedine Zidane). Real je drugi put ove sezone izgubio je od Šahtara u grupi B Lige prvaka. Prijeti im ispadanje iz grupe, prvi put u historiji kluba.

"Marca" je na naslovnici je objavila naslovom: "Katastrofa. Ovdje se niko ne može spasiti". Očigledno su aludirali i na krivicu trenera Zidana.

- Neću odstupiti. Prošli smo i ranije teške trenutke, prolazimo ih rezultatski i sada. To je sada realnost, ali idemo dalje. Znali smo da je utakmica protiv Šahtara finale, tako smo se i spremali. Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, ali nismo uspjeli zabiti. Ostala je jedna utakmica do kraja i moramo je dobiti, rekao je Zidan poslije utakmice.

 

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.