4.12.2020. 19:24
0
Mihajlović: Neko me špijunira, saznat ću ko je
Siniša Mihajlović, trener Bolonje poslao je jasnu i neočekivanu poruku pred utakmicu koju će njegov tim igrati protiv kluba čiji je dres nosio - Intera. U subotu Bolonju očekuje prilično težak susret 10. kola Serije A protiv kluba iz Milana.

Mihajlović je novinarima rekao da nije zadovoljan zbog činjenice da njegove odluke i potezi "cure" i dolaze do medija, pogotov sastavi pred utakmice.

- Isprobao sam novu formaciju samo da bih provjerio ko to otkriva tajne novinarima. Uradio sam to namjerno. Istražujem i naći ću ko je, a kada ga pronađem, napašću ga, neću mu više dozvoliti da igra. Da se razumijemo, ne znam ko je. Danas je sve u štampi, ali kad saznam, neće mu biti smješno. Svi uvijek znaju kako će Bolonja igrati, nije to slučaj sa drugim timovima. Ako je neko tu, uhvatit ću ga, rekao je Mihajlović.

 

 

Fudbal
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.