13.12.2020. 14:26
0
Uhapšen fudbaler Ajaxa jer je nožem napao člana porodice
Bizarna situacija u Nizozemskoj. Quincy Promes, napadača Ajaxa, uhapsila je policija zbog sumnje da je prije nekoliko mjeseci nožem ubo jednog od članova porodice.

Incident se dogodio krajem jula, Promis je osumnjičen za napad, a u slučaju da se potvrdi da je zaista on nanio povrede drugoj osobi, mogao bi da završi u zatvoru i do četiri godine. 

Njegovo hapšenje je u nedjelju ujutro potvrdio potparol policije Jelmer Gerds. Kaže da je 28-godišnji napadač Ajaxa priveden zbog uboda nožem i ne želi ništa više da govori o pozadini osumnjičenog.

Promis je u subotu bio strelac jednog od četiri gola kojima je Ajax (4:0) pobedio ekipu Cvolea.
 
Ajax
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.