26.12.2020. 12:44
0
Lionel Messi spremio znak pažnje za sve golmane kojima je dao gol, a posebno se pobrinuo za muslimane
Lionel Messi je zajedno sa Budweiserom pokrenuo akciju darivanja flaše piva svim golmanima koje je savladao u karijeri

Argentinac je stigao do 644. gola u karijeri, te je toliko boca i napravljeno i one će biti poslate golmanima koji su imali tu čast da prime gol od slavnog fudbalera.  Najviše boca piva primiće Diego Alves koji je čak 21 put vadio loptu iz mreže nakon Messijevog šuta.

Lionel Messi je o svemu vodio računa, pa je tako brinuo i o golmanima islamske vjeroispovijesti i Budweiseru je rekao da im pošalje bezalkoholno pivo. Isto je uradio i sa jednim neimenovanim golmanom, za kojeg je on znao da se liječi od alkoholizma, prenosi S1.


(ADmir Oručević)

Messi
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.