19.1.2021. 15:40
0
Nogometaši osuđeni na dvije godine, zbog seks skandala
Napadač Eibara Sergi Enrich i njegov bivši saigrač Antonio Luna, a sada nogometaš Girone, osuđeni su na dvije godine zatvora i 100 hiljada eura kazne. Oni su bez znanja treće osobe, prije četiri godine podijelili eksplicitni video snimak.

S obzirom da prema španskom zakonu, kazne od najviše dvije godine zatvora mogu da bude preinačene u uslovne, malo je vjerovatno da će se Enrich i Luna naći iza rešetaka, ali njihova reputacija je nakon ove presude ugrožena.

To se posebno odnosi na Enricha, koji je šest godina igrač prvoligaškog ranga, sa 32 gola u La Ligi.

Snimak je procurio u javnost u oktobru 2016. godine, snimljen je mobilnim telefonom, a Enrich i Luna su ga podijelili, bez znanja osobe koja je na snimku. 


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.