20.1.2021. 18:12
0
Uvrijeđena mlada popustila: NSBiH odlučio da se reprezentacija vrati na Bilino polje, krajem marta igramo protiv Kostarike
Nogoemtni savez Bosne i Hercegovine danas je potpisao ugovor s nogometnim savezom Kostarike o odigravanju prijateljskog susreta nacionalnih "A" selekcija ovih zemalja.

Meč je zakazan za 27. mart i bit će odigran u Zenici.

- Reprezentacija Bosne i Hercegovine u martu počinje kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. S obzirom na to da se bh. tim nalazi u grupi sa pet ekipa, a zbog centralizacije TV prava u obavezi smo u martovskom terminu igrati i jednu prijateljsku utakmicu - navode iz Saveza.

Reprezentacija BiH će u okviru kvalifikacija za SP 2022. gostovati u Finskoj 24. marta, dok 31. marta dočekuju selekciju Francuske.

(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.