5.2.2021. 20:12
0
Piqueu prijeti žestoka kazna zbog komentara o Real Madridu
Defanzivac Barcelone Gerard Pique mogao bi se suočiti sa žestokom kaznom zbog nedavnih komentara o Real Madridu.

Pique je u nedavnom intervjuu prokomentarisao da su sudije u La Ligi u velikoj većini slučajeva na strani Real Madrida, a zbog njegove izjave je Fudbalski savez Španije pokrenuo istragu. 

"Prije nekoliko dana je bivši sudac rekao da 85% sudija dolazi iz Madrida. Pa ako je tako, kako oni neće suditi u korist Reala?" prokomentarisao je Pique i dodao:

"Čak i nesvjesno, kako neće naginjati na stranu jednog tima u odnosu na drugi? Poštujem profesionalizam sudaca i znam da pokušavaju najbolje što mogu raditi svoj posao, ali kada trenutak dvojbe dođe...", rekao je Pique. 

Rezultat njegovih izjava mogao bi imati žestoke posljedice, jer mu prema pisanju španskog Diario Sporta prijeti kazna od četiri do 12 utakmica neigranja, prenosi S1.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.