6.2.2021. 11:59
0
Andrea Pirlo uoči susreta protiv Rome najviše govorio o Edinu Džeki
U okviru 21. kola italijanske Serije A, Juventus će sutra na svom terenu dočekati Romu, a pomenuti susret je na rasporedu od 18 sati. Uoči utakmice na Allianz stadionu, trener Juventusa Andrea Pirlo, govorio je o Edinu Džeki te istakao kako je on vrhunski fudbaler.

"Džeko je vrhunski fudbaler, mislim da ne treba puno riječi trošiti na objašnjavanje njegovog značaja za Romu i italijanski fudbal. Ipak, mislim da Roma može i bez njega igrati dobro, pokazali su to u više navrata", kazao je Pirlo.

Nisu velike šanse da Džeko zaigra od prve minute, ali i ako bude igrao Borja Mayoral, Pirlo ističe da će njegovom timu biti teško.

"Borja Mayoral se nalazi u dobroj formi. Ako Džeko ne bude igrao protiv nas, igrat će on, ali to ništa ne mijenja", kazao je trener Juventusa, prenosi S1.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.