25.2.2021. 16:10
0
Bh. juniori ponovo poraženi u Staroj Pazovi
U nastavku smo izmjenama uspjeli da „razdrmamo“ ekipu i dođemo od izjednačenja. Nažalost, protivnik je na kraju postigao gol za pobjedu, kaže selektor Musa.
U-19 reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas u Staroj Pazovi poraženi u drugom prijateljskom meču sa vršnjacima iz Srbije rezultatom 2:1.

Domaći tim je do prednosti došao u 17. minuti preko Nenada Perovića i to je bio jedini pogodak u prvom poluvremenu. Izabranici Slavena Muse u 60. minuti izjednačuju rezultat, a strijelac je bio Luka Janković. Pobjedu U-19 selekciji Srbije donio je Andrej Blagojević u 82. minutui meča.

Selektor bh. tima Slaven Musa je nakon utakmice izjavio:

- Što se tiče današnje utakmice, Srbija je u prvom poluvremenu igrala bolje. U nastavku smo izmjenama uspjeli da „razdrmamo“ ekipu i dođemo od izjednačenja. Nažalost, protivnik je na kraju postigao gol za pobjedu, ali u drugom poluvremenu smo izgledali dosta bolje. Naravno, nismo zadovoljni rezultatom, ali iza nas su dvije izvanredne provjere protiv veoma kvalitetnog protivnika i imali smo šta da vidimo. Žao nam je što je otkazano Evropsko prvenstvo, te ova generacija neće imati priliku da igra kvalifikacije, rekao je Musa za zvaničnu stranicu FS BiH.

Prvi meč odigran prije dva dana završen je pobjednom domaćina od 1:0.

(Mirza Kadić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.