6.3.2021. 20:59
0
Zrinjski nanio prvi poraz Sarajevu u sezoni
Gol odluke bio je djelo Dragana Juranovića iz četvrte minute utakmice.
Piše: Mirza Kadić


Zrinjski je u derbiju 21. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" savladao Sarajevo rezultatom 0:1.

Tako su popularni Plemići nanijeli prvi poraz bordo klubu u ovoj sezoni.

Gol odluke pao je već u 4. minuti kada je Todorović odlično ubacio sa desne strane, a loptu je pokupio Juranović i pospremio je u mrežu. Vrlo loše večeras je izgledalo Sarajevo, koje bez Tatara i Rahmanovića (napustili klub), te povrijeđenog Ahmetovića, jednostavno ne liči na sebe.

Utakmicu nisu završili dvojica igrača, isključeni su Hodžić kod Sarajeva i Magdić u ekipi Zrinjskog.

Nakon ovog meča Sarajevo je prvo na tabeli sa osam bodova više od drugog Širokog Brijega koji ima 38 bodova, baš kao i Zrinjski nakon ove pobjede.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.