8.3.2021. 12:30
0
Ahmedhodžić: Dva kluba iz Italije su bila zainteresovana za moj dolazak
Anel Ahmedhodžić je u podcastu, kojeg organizuje Gianluca di Marzio, potvrdio da će u narednoj sezoni igrati najvjerovatnije za tim iz Bergama
Bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić potvrdio je pisanja kako će sljedeće sezone nastupati za ekipu Atalante iz Bergama, prenio je Sport1.ba. 

Ahmedhodžić je bio gost u Clubhouseu, podcastu kojeg organizira Gianluca di Marzio, te je potvrdio da će u narednoj sezoni igrati najvjerovatnije za tim iz Bergama. 

- Moj prelazak u Atalantu još nije ozvaničen, ali su pregovori u naprednoj fazi i dogovor je veoma blizu. Dva kluba iz Italije su bila zainteresovani za moj dolazak među njima i Milan, rekao je Ahmedhodžić, te dodao:

- Kao dijete sam gledao Paola Maldinija koji je jedan od onih koji me inspirišu, ali sam odabrao prelazk u redove Atalante. To je idealan tim za moj napredak.

(Mirza Kadić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.