21.3.2021. 11:50
0
Milan Đurić pred potpisom novog ugovora
- Đurić ima još godinu ugovora sa nama, on je član naše porodice. Za brak je uvijek potrebno dvoje, kaže Fabiani.
Naš internacionalac iz Salernitane Milan Đurić, kako izvještavaju italijanski mediji, uskoro će produžiti ugovor sa sadašnjim klubom koji ističe 30. juna 2022. godine, prenosi Avaz..

- Milan Đurić ima još godinu ugovora sa nama, on je član naše porodice. Za brak je uvijek potrebno dvoje, ali smatram da neće biti problema oko produženja ugovora, rekao je sportski direktor Salernitane Angelo Fabiani. 

Đurić je ove sezone postigao pet golova, uz dvije asistencije, u 29 klupskih utakmica. Salernitana je trenutno peta u Seriji B, sa dobrim šansama za plasman u Seriju A.

(Mirza Kadić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.