3.4.2021. 18:35
0
Trener dao otkaz zbog prvoaprilske šale
Rumunski klub Industria Galda de Jos, dao je u medije obavijest kako su otpustili trenera prve ekipe. Fogorosi je shvatio da je riječ o šali, ali...
Prvoaprilske šale često znaju izazvati razne reakcije kod ljudi, ali kod trenera Stefana Fogorosija izazvala je pravu pomutnju i neočekivan potez, piše Sport.hrt.

Rumunski klub Industria Galda de Jos, dao je u medije obavijest kako su otpustili trenera prve momčadi. 

- Želio bih se zahvaliti Stefanu na prihvaćanju ovog teškog zadatka, znao sam od početka kako su nam šanse za opstanak ravne nuli. No nakon tri odigrane utakmice bez osvojenog boda, mislim da je najbolje da se rukujemo i odemo svatko svojim putem, izjavio je klupski predsjednik u šali.

Fogorosi je shvatio da je riječ o šali, ali je toliko bio ljut da je sam podnio ostavku na mjesto trenera. Nije htio da netko zbija šale na njegov račun. Fogorosi se nije pojavio na treningu koji je trebao voditi prije dva dana, a nije ga bilo ni na klupi u jučerašnjoj utakmici. 

Momčad Industria Galda de Jos natječe se u trećoj rumunjskoj ligi, a ovakav potez trenera sigurno nisu očekivali. Sigurno im neće biti do smijeha u potrazi za novim trenerom. 


(Mirza Kadić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.