18.4.2021. 17:05
0
Upravni odbor FK Sarajevo na sjednici razmatra rad stručnog štaba
Upravni odbor Fudbalskog kluba Sarajevo održat će od 17 sati sjednicu na kojoj će se analazirati trenutno stanje u klubu. Bordo tim je u jako lošoj formi. Ispustili su ogromnu bodovnu prednost iz prvog dijela sezone i ugroženo je osvajanje titule prvaka BiH, piše sportsport.ba

Pod lupom je rad trenera Vinka Marinovića i koordinatora za sport Emira Hadžića, te će se raspravlja o njihovim eventualnim smjenama.

Marinović je jučer nakon poraza od Borca prihvatio odgovornost za loše igre njegove ekipe u nastavku sezone.

"Imali smo ogromnu prednost. U pauzi smo ostali bez dva najbolja igrača, ali bez obzira na to, dešavaju nam se neke stvari. Izgubili smo samopouzdanje i bili smo primorani napraviti ekipu bez pet-šest igrača i sve su to uzroci koji su tome kumovali", rekao je trener FK Sarajevo i dodao je:

"Ja sam uvijek odgovoran, naravno da sam ja najodgovorniji", istakao je Marinović.

Predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo je Damir Kasum, a članovi Hajrudin Kapetanović i Elvir Lemeš.

Nijedna odluka se međutim ne može donijeti bez direktorice Sabrine Buljubašić i većinskog vlasnika upravljačkih prava Nguyen Hoai Nama.

Sarajevo je trenutno na prvom mjestu tabele sa 52 boda, dva više od banjalučkog Borca.

(Patria)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.