30.4.2021. 18:13
0
Laporta se predomislio, Koeman pred otkazom?
Iako je prije nekoliko sedmica Koeman dobio podršku vodstva kluba uz plan nastavka saradnje i za narednu sezonu, Laporta se očigledno predomislio i postavio je uvjet nizozemskom treneru.
Novi predsjednik Barcelone Joan Laporta mogao bi uručiti otkaz Ronaldu Koemanu na kraju sezone.

Iako je prije nekoliko sedmica Koeman dobio podršku vodstva kluba uz plan nastavka suradnje i za narednu sezonu, Laporta se očigledno predomislio i postavio je uvjet nizozemskom treneru, javlja SK.

Tako će Koeman na klupi katalonskog velikana ostati samo u slučaju da osvoji La Ligu, a u slučaju da to ne uspije učiniti, slijedi mu otkaz. Njegovo mjesto na klupi Barce trebao bi zauzeti legendarni Xavi Hernandez, kojeg je vodstvo momčadi s Camp Noua već kontaktiralo.

Koeman je u Kataloniju došao u kolovozu prošle godine, a ekipu je vodio u 49 utakmica i ima učinak od 32 pobjede 10 poraza i sedam neriješenih utakmica.


(Mirza Kadić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.