6.5.2021. 16:02
0
"Nakon utakmice protiv Sarajeva imali smo jedan period od nekoliko dana gdje bilo teško prihvatljivo i igračima i meni i stručnom štabu"
Fudbaleri Željezničara sutra dočekuju ekipu Širokog Brijega u okviru 29. kola m:tel Premijer lige BiH.

Šef struke Željezničara Blaž Slišković istaknuo je da je ekipi Željezničara teško pao poraz od Sarajeva u prošlom kolu, te da su se igrači nastojali mislima okrenuti sutrašnjem rivalu. 

– Naravno da su sve misli okrenute ka sutrašnjem susretu sa Širokim Brijegom. Nakon utakmice protiv Sarajeva imali smo jedan period od nekoliko dana gdje bilo teško prihvatljivo i igračima i meni i stručnom štabu. Taj poraz nam je teško, teško pao. Pokušali smo u ovoj sedmici da ekipu vratimo u jednu normalu, da se okrenemo sutrašnjoj utakmici. Kao i uvijek, pripremali smo se rekao bih maksimalno kvalitetno, ja zaista nemam zamjerke na rad igrača, svi rade jako profesionalno, tako da očekujem od utakmice da svaki pojedinac da maksimum i da odigramo mnogo kvalitetnije nego što je to bilo na Koševu - rekao je Slišković. 

Nada se da će nejgova ekipa uz kvalitetnu ofanzivu ostvariti pobjedu koju svi priželjkuju na "Grbavici" nakon dugo vremena. Vjeruje da su njegovi igrači svjesni situacije i da ekipi u ovom trenutku pozitivan rezultat može povratiti  kvalitetnu atmosferu u svlačionici.

Čestitao je legendi Željezničara Ivici Osimu 80. rođendan.

- Želim da nam poživi još dosta godina u zdravlju i veselju. Naravno da svojim nekim prisustvom na neki način daje podršku ovoj ekipi jer u ovom trenutku sigurno neki njegov doprinos, pa makar to bio iz daleke Austrije,  mnogo će značiti - kazao je Slišković.

Utakmica će biti odigrana sutra s početkom u 20 sati.

(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.