14.5.2021. 19:58
0
Baka Slišković se danas nije pojavio na treningu, pojavile se špekulacije da je ovo kraj saradnje sa Željom
FOTO: FK Zeljeznicar
Nakon što je, kako je klub s Grbavice saopštio, šef stručnog štaba FK Željezničar propustio meč s Veležom u srijedu zbog porodičnih problema, Blaž Slišković se danas nije pojavio ni na treningu prvog tima.

U pojedinim medijima su se pojavile špekulacije da je ovo kraj saradnje između popularnog Bake i Željezničara, ali službene potvrde od kluba sa Grbavica nema.

U duelu protiv Veleža u srijedu Željezničar je s klupe vodio trener Almir Memić, a iz tabora "Plavih" saopšteno je da su razlozi odsustva Sliškovića porodični problemi.

Na današnjem treningu Želje s ekipom je radio Almir Memić.

Željezničar u nedjelju na Grbavici dočekuje Borac u derbiju 31. kola Premijer lige BiH.

(H. Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.