18.5.2021. 17:31
0
Vlasnik Cityja platit će put u Porto za 6.000 navijača
Svaki klub će na stadionu Dragao imati po 6.000 navijača, a Cityjev vlasnik je odlučio pomoći navijačima svoga kluba.
Vlasnik engleskog nogometnog premierligaša Manchester Cityja, šeik Mansour platit će za 6.000 navijača "Građana" put u Porto na finale Lige prvaka protiv Chelseaja 29. svibnja.

Svaki klub će na stadionu Dragao imati po 6.000 navijača, a Cityjev vlasnik je odlučio pomoći navijačima svoga kluba.

Dodatni troškovi koji uključuju i testove za covid-19 i napuhane cijene letova učinili su putovanje u Porto nedostižno za mnoge navijače koji imaju ulaznicu za finale. Zbog toga će šeik Mansour podmirit troškove leta i transfera, poručili su iz kluba.

"Pep i momčad su imali izvanrednu sezonu i njihov plasman u finale Lige prvaka nakon vrlo izazovne godine predstavlja uistinu povijesni trenutak za klub. Stoga je nevjerojatno važno da što veći broj navijača ima priliku prisustvovati ovoj posebnoj utakmici. Pogotovo oni koji su toliko godina podržavali Manchester City kroz dobra i loša vremena," kazao je šeik Mansour za klupsku stranicu, prenosi Hina.

Navijači će putovati na dan utakmice posebnim zrakoplovima i vratiti se odmah nakon nje. Sami će morati podmiriti troškove testova na COVID-19, a tijekom boravka u Portu bit će u "balonu".

Utakmica se trebala igrati na stadionu Ataturk u Istanbulu, ali je premještena na Estadio de Dragao u Portu nakon što je Turska dodana na crvenu listu britanske vlade zbog pandemije COVID-19.

(Fena)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.