21.5.2021. 20:50
0
Bayern otpustio dvojicu igrača
Manje poznati Portugalac, 20-godišnji Tiago Dantas samo je dva puta nastupio za prvi tim, a u Münchenu je igrao kao posuđeni igrač Benfice. Trenere nije impresionirao te se vraća u Lisabon.
Bayern je počeo 'čistku' svlačionice u posljednjih danima nove sezone, dva igrača službeno napuštaju klub, prenio je Sportklub.hr.

Douglas Costa bio je na posudbi kao igrač Juventusa, ove je sezone zaigrao samo 20 puta te za njega u Bayernu više ne vide koristi. Brazilac se vraća kući, iduće sezone nosit će dres Gremija.

Manje poznati Portugalac, 20-godišnji Tiago Dantas samo je dva puta nastupio za prvu momčad, a u Münchenu je igrao kao posuđeni igrač Benfice. Trenere nije impresionirao te se vraća u Lisabon.

“Costa i Dantas ove su sezone prvaci, osvojili su prvenstvo s našim klubom i na tome smo im zahvalni, želimo im sreću u nastavku karijere,” izjavio je sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić.

(Mirza Kadić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.