25.5.2021. 18:47
0
Da li je ovim najavio odlazak iz Juventusa? Ronaldo rekao da je ispunio ciljeve u talijanskom klubu
Cristiano Ronaldo je poručio da je ispunio ciljeve u Juventusu i da je veoma zadovoljan učinjenim u dosadašnjoj karijeri.

Portugalski fudbaler ima još godinu ugovora sa italijanskim velikanom.

- Život i karijera svakog vrhunskog igrača sastavljeni su od uspona i padova. Godinu za godinom suočavamo se sa fantastičnim ekipama, izuzetnim igračima i ambicionzim ciljevima, pa uvijek dajemo sve od sebe da ostanemo na vrhunskom nivou. Ove sezone nismo uspjeli da osvojimo Seriju A, čestitam Interu na zasluženoj tituli - naveo je Ronaldo na društvenim mrežama.

Osvrnuo se i na osvajanje trofeja Superkupa i Kupa Italije, kao i trofeja za najboljeg strijelca Serije A. On je generalno ispunio ciljeve u Italiji, pa se može naslutiti da je možda najavio i odlazak.

- Ispunio sam cilj koji sam postavio sebi otkako sam došao u Italiju, osvajanje titule, Kupa, Superkupa, kao i titule za najboljeg igrača i strijelca u ovoj velikoj fudbalskoj zemlji punoj izuzetnih igrača, ogromnih klubova i sopstvene fudbalske kulture - zaključio je Ronaldo.



(Ajdin Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.