27.5.2021. 21:09
0
Ugledni novinar tvrdi da zna ko će biti novi trener Intera
Uslijedio je rastanak, u kojem je Conte, najskuplji trener u Serie A, napustio Milano s otpremninom od sedam miliona eura na bankovnom računu.
Simone Inzaghi)je novi trener Intera, informacija je koju je prenio ugledni italijanski novinar Fabrizio Romano. Kako kaže, jako brzo se očekuje potpis ugovora, prenio je Avaz.

Interova klupa ostala je prazna nakon sporazumnog raskida italijanskih prvaka i Antonija Contea, koji je odlučio otići zbog neslaganja s klupskom politikom. Želio je ekipu za napad na tron Lige prvaka, ali shvatio je da mora u rasprodaju postojećeg kadra i da neće imati dovoljno sredstava za dovođenje igrača koje želi.

Uslijedio je rastanak, u kojem je Konte, najskuplji trener u Serie A, napustio Milano s otpremninom od sedam miliona eura na bankovnom računu. 

Simone Inzagi dolazi iz Lacija, jedinog kluba u kojem je do sada radio.

(Mirza Kadić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.