4.6.2021. 9:05
0
Propao povratak Senada Lulića u Švicarsku
Nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac Senad Lulić napustiće Lazio nakon deset godina, a zasad nema ništa od njegovog povratka u Švicarsku.

Spominjalo se da je njegov novi klub Zurich, inače jedan od najboljih u ovoj zemlji, ali švicarski mediji pišu da nema ništa od tog transfera koji se činio skoro pa završenim prije dvije sedmice. 

Lulić je karijeru počeo u Churu, nastavio u Bellinzoni, igrao je još za Grasshppers, te Young Boys da bi 2011. godine stigao na Olimpico.

Ove sezone je odigrao 20 utakmica u svim takmičenjima za Lazio, nije se upisao u strijelce, a za reprezentaciju Bosne i Hercegovine je pogodio četiri puta u 57 nastupa, prenosi S1.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.