14.6.2021. 18:12
1
Arnautović psovao majku Alioskom, a onda poručio na Instagramu: Izvinite, ja nisam rasista!
Reprezentativac Austrije Marko Arnautović uputio je izvinjenje nakon što je jučer poslije postignutog gola psovao Ezgjanu Alioskom, fudbaleru Sjeverne Makedonije.

Arnautović je u igru ušao u 57. minuti, a u 89. je svojim pogotkom riješio pitanje pobjednika (3:1).

Nakon postignutog gola Arnautović se okrenuo prema reprezentativcima Sjeverne Makedonije koji su pokušavali zaustaviti njegov udarac te im ljutito psovao, što se jasno moglo pročitati s njegovih usana i sve je veoma brzo postalo viralno na društvenim mrežama. Fudbaleru Leedsa i članu makedonske selekcije Ezgjanu Alioskom je psovao i majku.

- Jučer sam u afektu izgovorio neke riječi zbog kojih želim da uputim izvinjenje, naročito prijateljima iz Sjeverne Makedonije i Albanije. Želim reći jednu stvar jasno: Ja nisam rasista! Imam prijatelje u skoro svakoj zemlji i zalažem se za raznolikost. Svi koji me poznaju toga su svjesni. Izvinite - poručio je Arnautović putem svog Instagram naloga.

(H. Ahbabović)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.