29.6.2021. 12:32
0
Predsjednik Španskog nogometnog saveza: Modrić nije normalan
Hrvatska je u ponedjeljak završila takmičenje na Evropskom prvenstvu u nogometu. Bolja je bila Španija koja je nakon dva produžetka slavila sa 5:3.

Kapiten reprezentacije Hrvatske Luka Modrić odigrao je 114 minuta meča iako već u poznim godinama za nogometaša (36). Veznjak je bio jedan od najboljih igrača na terenu.

Luis Rubiales, predsjednik Španskog nogometnog saveza bio je jedan od mnogih koji su bili oduševljeni partijom Modrića.

“Neću lagati kao svi ostali, ali nikada ne možete otpisati tim poput Hrvatske. Oni imaju jednog igrača… Luka Modrić nije normalan”, rekao je Rubiales.

Dodao je kako je meč Španije i Hrvatske bio za pamćenje.

“Bilo je teško, sada smo jako sretni. Ovo je bila jedna od najljepših utakmica. Najljepša na ovom EURO-u dosad. Naš suparnik, svjetski viceprvak, pokazao je veliko srce”, zaključio je Rubiales.

Španija će u četvrtfinalu igrati protiv Švicarske koja je sinoć nakon penala izbacila Francusku, prenosi N1.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.