30.6.2021. 17:34
0
Thomas Muller nakon velikog promašaja na Wembleyju: S ovim ćete zaspati, to stvarno prokleto boli
Njemačka je nakon poraza od Engleske u velikom okršaju starih rivala u osmini finala Eura, eliminisana s turnira, a posebno će ovu utakmicu pamtiti Nijemac Thomas Muller.

Naime, on je imao veliku šansu pred sami kraj utakmice kod vodstva Engleza od 1:0. Izašao je sam pred golmana Pickforda, ali je poslao loptu pored gola.

Oglasio se Muller na svom Instagram profilu, gdje je ostavio emotivnu poruku za navijače.

- To je taj trenutak koji ćete pamtiti na kraju, s kojim ćete zaspati. Za taj trenutak radite, trenirate i živite čitav svoj fudbalski život. To je trenutak u kojemu sve imate u svojim rukama, možete vratiti svoju ekipu u utakmicu i baciti cijelu naciju u ekstazu. Imate takvu priliku i onda je propustite, to stvarno prokleto boli. I mene, i saigrače, i selektora, sve one koji su mi dali povjerenje da budem tu, ali najviše boli zbog svih navijača koji su bili tamo i koji su nas podržavali tokom cijelog EURA, napisao je igrač Bayerna.

(H. Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.