26.7.2021. 11:38
0
Stjepanović i Jahić novi fudbaleri Željezničara
Fudbalski klub Željezničar potpisao je ugovore s Ognjenom Stjepanovićem i Hasanom Jahićem koji već duže treniraju sa sarajevskim klubom.

Ognjen Stjepanović rođen je 1998. godine u Zvorniku. Prošao je omladinske selekcije zvorničke Drine i beogradskog Brodarca, a potom je igrao za Olimpik i Zvijezdu 09. Krilni fudbaler je u prošloj sezoni za Zvijezdu na 30 utakmica postigao 14 golova, a sezonu ranije za Olimpik dao je sedam golova na 17 susreta.

Stjepanović je od početka priprema za Plavima, a potpisao je ugovor na jednu godinu uz opciju produženja na još jednu godinu.

Hasan Jahić je defanzivac rođen 2001. godine u norveškom Fredrikstadu. Svoj fudbalski put počeo je u Norveškoj gdje je igrao za mlađe selekcije i seniore Sarpsborga, a u februaru ove godine stigao je u Mladost iz Doboja kod Kaknja. Za Mladost je u proljetnom dijelu odigrao sedam utakmica.

Jahić se priključio Željezničaru početkom priprema, a ugovor s Plavima potpisao je na godinu dana uz opciju automatskog produženja na još jednu sezonu. Oba fudbalera će biti na raspolaganju šefu struke Tomislavu Ivkoviću za narednu utakmicu protiv Posušja koja se igra u subotu u 19 sati, saopćeno je iz Željezničara.


(FENA)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.