29.8.2021. 23:25
0
Bez pobjednika u susretu Željezničara i Slobode na Grbavici
Fudbaleri Željezničara i Slobode odigrali su večeras na Grbavici neriješeno 1:1, u posljednjem susretu sedmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sloboda je povela u 79. minuti golom Saida Husejinovića, a izjednačujući pogodak postigao je Bruno Zdunić u 90. minuti.  Željezničar je upisao treći remi u ovoj sezoni i sada zauzima šesto mjesto na tabeli, dok je Sloboda drugim remijem ostala na drugom mjestu sa dva boda zaostatka za gradskim rivalom Tuzla Cityjem.


Ekipa iz Simin Hana u subotu je savladala Rudar iz Prijedora sa 3:2 i sa liderske pozicije, uz utakmicu manje,  dočekuje prvenstvenu pauzu.

Prvu pobjedu u sezoni upisao je banjalučki Borac koji je savladao ekipu Rdnika sa 4:3.  Novi trijumf upisa je i Velež, koji je savladao Leotar sa 2:1, dok je Zrinjski odigrao bez golova u Posušju. Istim rezultatom završio je i prvi susret ovog kola između Sarajeva i Širokog.

(FENA)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.