22.9.2021. 12:57
0
Kako su igrači Veleža napravili su "živi štit" koji je spasio nekoliko igrača Borca
Derbi starih bh. rivala, Veleža i Borca, u okviru 10. kola Premijer lige BiH, završen je prekidom kod rezultata 2:0 za Banjalučane, nakon upada domaćih navijača u teren, a sve zbog glavnog Sabrije Topalovića, odnosno nekoliko spornih odluka koje je donio tokom meča.

Ono što je u tom svom haosu nastalom na stadionu "Rođeni" u Vrapčićima bilo pozitivno, jeste potez fudbalera Veleža koji su od sebe napravili "živi štit" kojim su uspjeli sačuvati nekoliko fudbalera Borca od bijesnih navijača.

Treba pogotovo izdvojiti Denisa Zvonića, kao kapitena ekipe, koji je uradio sve u što je u njegovoj moći da zaštiti svoje kolege, prenosi Sport Avaz.

Inače, očekuje se da ovaj meč bude registrovan rezultatom 3:0 za Borac.

(H. Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.