4.10.2021. 15:39
0
Nogometaši BiH okupljaju se na Ilidži
Današnjim okupljanjem na Ilidži počinju pripreme nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine za utakmice sa Kazahstanom i Ukrajinom.

Jedan od prvih igrača koji su jutros pristigli na okupljanje je defanzivac Adnan Kovačević.

- Radujem se još jednom reprezentativnom okupljanju. Nadam se da ćemo svi biti spremni za predstojeće utakmice. Imamo nekih problema i faliće nam nekoliko važnih igrača, ali koga nema bez njega se mora. Mi koji smo tu ćemo dati svoj maksimum kako bismo ostvarili što bolje rezultate - kaže Kovačević.

- Sad smo fokusirani na prvi meč sa Kazahstanom. Oni su pokazali da su čvrsta ekipa i da imaju kvaliteta. Protiv njih u Zenici nismo ostvarili naš cilj i sigurno da su nam pokvarali planove. Nadam se da u Kazahstanu možemo ostvariti pobjedu i vratiti bodove koje smo izgubili - dodao je.

Vezista Sanjin Prcić ne krije zadovoljstvo što je ponovo dio reprezentacije.

- Nakon dužeg vremena ponovo sam tu i sretan sam zbog poziva. Nadam se da će sve proći kako treba i da ćemo ostvariti naše ciljeve. Gledao sam utakmice i Kazahstana i Ukrajine, tako da znam šta možemo očekivati protiv njih. Idemo da napravimo što bolje rezultate kako bismo ostali u konkurenciji za drugo mjesto koje vodi u baraž - izjavio je Prcić.

(FENA)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.