11.10.2021. 20:58
0
Fury poslao poruku Ronaldu: Ovaj grad je premali za nas dvojicu
Britanski bokser Tyson Fury nokautirao je Deontaya Wildera u 11. rundi i tako odbranio naslov svjetskog prvaka prema WBC verziji.

Iako je dva puta bio na podu, a naročito je uzdrman bio u 4. rundi, "Kralj cigana" se uspio vratiti u meč, a na kraju nokautom ostvariti 31. pobjedu u svojoj karijeri. Fury  već razmišlja o novoj borbi, pa je u razgovoru za engleske medije rekao kako bi volio titulu braniti na Old Trafordu, pošto je veliki navijač Manchester Uniteda.

- Moram odraditi još dvije borbe u Las Vegasu, ali bih se jednog dana zaista želio boriti za naslov na Old Trafordu - rekao je Fury, a onda poslao poruku Cristianu Ronaldu (Cristiano) koji se ovog ljeta nakon 12 godina vratio u United: 

- Jako mi je drago da se vratio u United, ali Manchesterje premali grad za nas dvojicu. Da živim u Manchesteru, imali bismo problem, ali ne moraš se brinuti. Ja živim sat vremena sjeverno u Morekambeu pa sam na sigurnoj udaljenosti - našalio se "Kralj cigana".


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.