22.10.2021. 18:25
0
Svi su očekivali da će reći Messi, ali je Henry sve iznenadio: Dennis Bergkamp je najbolji fudbaler sa kojim sam ikad igrao!
Legendarni francuski napadač Thierry Henry odgovarao je na pitanja novinara CBS-a, a kada mu je ovaj postavio pitanje koji je najbolji fudbaler s kojim je igrao, Francuz je odgovorom iznenadio sve.

Iako su svi očekivali da će istaći Lionela Messija s kojim je igrao u Barceloni, Henry je spomenuo ime, može se slobodno reći, istinske fudbalske legende koja fudbalskim znanjem nije zaostajala za Messijem.

- Denis Bergkamp. Do kraja života ću govoriti da je on najbolji partner kojeg jedan napadač može imati, on je ostvarenje sna za svakog golgetera. Taj čovjek je uvijek birao pravi potez. Mogao je zabiti, asistirati, pričekati pravi trenutak. Uvijek je poštovao igru i sve oko sebe, rekao je Francuz, koji je s Bergkampom igrao skupa godinama u Arsenalu, a njih dvojica su dva puta zajedno dizali pehar za prvaka Engleske.

(H. Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.