13.11.2021. 8:34
0
Džekin dres prodat za 10.000 KM na humanitarnoj aukciji
Ermin Bureković iz Zenice “pobijedio” je na humanitarnoj aukciji za potpisani dres kapitena nogometne selekcije BiH, koju su zajednički organizovali Edin Džeko i udruženje "Pomozi.ba".

Bureković, koji je još od prije poznat po svojim humanim djelima, dao je najvišu ponudu, koja je na kraju iznosila 10.000 KM i dres Edina Džeke ide u njegove ruke, objavilo je udruženje “Pomozi.ba”.

Sav prihod od aukcije ići će u humanitarne svrhe, tačnije u “Fond Sportisti za život”, kojeg su protekle godine osnovali Edin Džeko i nekadašnji kapiten košarkaške selekcije BiH i predsjednik KSBiH, Mirza Teletović.

Iz tog fonda, za potrebe liječenja oboljelih bh građana, već je podijeljeno više od 90.000 KM.

“Odlučio sam se učestvovati u ovoj humanitarnoj aukciji, kako bih uradio još jedno dobro djelo. Imam veliku želju da pomažem bolesnima i siromašnima u Bosni i Hercegovini, a u potpunosti vjerujem Udruženju Pomozi.ba, koja to radi na najtransparentniji mogući način. Uz to, nagrada je i dres Edina Džeke, koji će zauzeti posebno mjesto u mojoj firmi, jer je i on jedan veliki čovjek, koji često pomaže našem narodu”, riječi su Ermina Burekovića, koje je objavilo udruženje “Pomozi.ba” na svom Facebook nalogu.

Kapiten bh. nogometne reprezentacije ispod ove objave je imao i poseban komentar za Burekovića.

“Zaslužio si dres. Čestitam od srca”, napisao je Edin Džeko.


(Patria/Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.