15.11.2021. 16:40
0
Piksi je i prije utakmice sa Portugalom bio ubijeđen da će se plasirati na SP: Kakav bre eventualni? Moramo da idemo u Katar
Srbija je napravila veliku stvar plasiravši se na SP u Kataru.

Naime, naši susjedi su sinoć u Lisabonu, potpuno zasluženo, pobijediti Portugal sa 2.1 i tako se direktno plasirali na Mundijal u Kataru.

Selektor Srbije, legendarni Dragan Stojković Piksi, od prvog dana očigledno je bio ubijeđen da će se njegov tim direktno plasirati na Mundijal. Tome svjedoči i detalj sa press konferencije prije utakmice na Estadio da Luzu.

"Da li bi eventualni plasman na SP bio vaš najveći trenerski uspjeh", upitao je Piksija na pressu Aca Stojanović sa RTS-a, a onda mu je Stojković "ispalio":

"Kakav bre eventualni? Moramo da idemo u Katar. Uspjeh jeste, ali ne bi to bio moj najveći trenerski uspjeh. Tek nas očekuje nešto veliko", rekao je Piksi.

Sve možete pogledati od 18:30 minute.

(H. Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.