24.11.2021. 13:48
0
Kaže da će biti ljepša i od Allianz Arene: Vučić gradi stadion Srbija
Predsjednik Srbije ima visoka očekivanja od novog projekta. To će biti ljepotica, ljepša od Allianz Arene. Neće biti veća, ali bit će ljepša čak izvana i iznutra, tvrdi Vučić.
Fudbalska reprezentacije Srbije bi od 2025. trebala igrati na novom Nacionalnom stadionu "Srbija", čija izgradnja će koštati 257 miliona eura.

Nedavno je i objavljeno kako će stadion izgledati, a komentar, u svom stilu, dao je i prvi čovjek Srbije, Aleksandar Vučić, koji očekuje da stadion bude ljepši čak i od Bajernove Alijanc Arene. 

- Uskoro, prije kraja godine, trebamo sve završiti i krenuti s izgradnjom Nacionalnog stadiona. To će biti ljepotica, ljepša od Allinaz c Arene. Neće biti veća, ali bit će ljepša čak izvana i iznutra od Alijanc Arene. To će biti novi dio grada, pravi projekt za razvoj općine Surčin i za cijelu Srbiju. Nemam namjeru na bilo koga utjecati da piše o ovim projektima, jer ljudi više vole čitati kada netko nekog psuje ili ružno kaže. Moram reći da sam ponosan što Srbija uspješno napreduje. U ove dvije godine korone kada zbrojite, izvjesno je da ćemo biti zemlja broj 1 ili 2, sigurno - optimista je Vučić.

(Avaz) 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.