26.11.2021. 15:47
0
Crnogorac završio u komi nakon teške saobraćajke, ljekari mu se bore za život!
Mirza Đurđević, crnogorski fudbaler i igrač Jezera, doživio je saobraćajnu nezgodu u četvrtak i nalazi se u teškom stanju, javile su crnogorske Vijesti.

Dvadesetjednogodišnjak je bio za volanom jednog od četiri vozila koja su učestvovala u udesu kod sela Sjerogošte kod crnogorskog mjesta Kolašina u četvrtak oko 10.45 pre podneva. Kako 'Vijesti' javljaju istog dana, lekari Kliničkog centra mu se bore za život, a iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije kažu da se tek utvrđuje uzrok saobraćajke, piše 'nova.rs' portal.


Poznato je da je Mirza najgore prošao, jer su ostali učesnici nezgode bez povreda. Fudbaler Jezera je transportovan u bijelopoljsku Opštu bolnicu, a potom u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore, prenose mediji.

Tamo je na odeljenju intenzivne njege gdje se nalazi u besvjesnom stanju. Medij "CG Sport" piše da je Mirza u komi. Podsjećanja radi, Đurđević je pre Jezera igrao za Petrovac i Otrant-Olimpik.



(Amer Mujezinović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.